Vi upptäckte ny utemiljö

Hallå, hallå! Hjärtligt välkommen ska du vara till ett nytt inlägg här på min blogg, förhoppningsvis kommer du gilla det du läser. Idag tänkte jag nämligen tipsa er om ett bed and breakfast på Tjörn vid namn Pilande Bed & Breakfast

Jag och min hund älskar att åka till nya platser för att upptäcka dem, varje gång stöter vi på ny utemiljö som vi båda älskar. Ibland kollar vi in platsen vi ska till innan vi åker medan vi andra gånger bara sätter oss i bilen och ser vart det tar oss. För några veckor sedan satte vi oss bara i bilen och lät den ta oss till en ny främmande plats, vilket blev Tjörn. Vi har aldrig varit där så det var väldigt spännande att se vad som fanns att utforska där, vilket faktiskt var väldigt mycket. Det fanns så mycket att se att vi bestämde oss för att stanna där över natten, det var då vi hittade detta bed and breakfast på Tjörn. Det fanns mycket bra att läsa om dem och det kändes som det perfekta boendet för oss, så vi tog in där över natten. Hela besöket hos dem var väldigt uppskattat, det var mycket bättre än vad vi var inställda på. Att hitta ett så bra boende gjorde att hela resan blev mycket bättre, jag kan helt klart tänka mig att åka tillbaka dit för att upptäcka mer av deras utemiljö. Om ni har planer på att åka dit och vill ha ett mysigt boende över natten tycker jag verkligen att ni borde kolla in detta bed and breakfast på Tjörn, jag tror att det finns många av er som hade trivts där.

Du gillar kanske också...