Behöver du nya friluftskläder?

God dagens, hoppas ni alla har njutit av en god lunch i det härliga vädret. Själv spenderade jag min lunch ute i naturen eftersom jag slutade tidigare idag. Jag tänkte i det här inlägget berätta lite närmare om företaget Arukimasu som bland annat säljer jackor för vandring, i helhet jobbar de med riktigt bra friluftskläder.

Att vara ute i naturen har alltid varit ett intresse som legat mig varmt om hjärtat, om jag hade fått välja hade varje ledig minut spenderats i utemiljö. För att jag ska kunna vara utomhus i alla väder har det vart viktigt för mig att hitta friluftskläder som kan erbjuda mig det, de ska tåla att bli blöta och smutsiga utan att det ska stoppa mig från att vandra i naturen. Jag hittade Arukimasu för några månader sedan när jag skulle införskaffa mig ett par friluftsbyxor, av slumpen lyckades jag hitta dem via instagram där jag såg ett av deras fantastiska inlägg på sina kläder. Jag såg då att de även hade jackor för vandring, vilket var bra att veta ifall jag i framtiden skulle vara i behov av en ny jacka också. Olyckligtvis lyckades min friluftsjacka gå sönder i dragkedjan för ungefär två veckor sedan när jag skulle bege mig ut i naturen för en långpromenad, då fanns som tur är det här företaget i bakhuvudet på mig. Eftersom jag var riktigt nöjd över byxorna jag köpte hos dem fanns det ingenting som kunde hindra mig från att även införskaffa mig en friluftsjacka från samma märke, dessutom hade de matchande färger så att man kunde få ett helt set. Jag blev lika nöjd över min nya jacka, båda produkterna har utmärkt kvalité och har allt jag söker i friluftskläder. Därmed kan jag verkligen tipsa er att kolla in deras hemsida om ni exempelvis söker jackor för vandring, så att ni kan njuta av den härliga utemiljö som finns runt omkring oss.

Du gillar kanske också...